diumenge, 23 d’octubre de 2005

El primer de molts (espero vaja)

Després de molta estona d'estar configurant i retocant tot d'opcions del blog per fi puc postejar el meu primer missatge.
En primer lloc vull dir que de tot això dels blogs n'havia sentit a parlar però mai n'havia fet massa cas...Ha stat gràcies al Fubu (Toniddp) i al seu blog que m'he decidit per començar-ne un. Així que Fubu ja sas, dsd akí una abrçada i un brindis ;)
Anirem per feina i en poques línies mirarè d'explicar que tal el dia. Bàsicament ha stat marcat per les hores de son que em faltaven (divendres hi havia la Telecofarra, tornar a les 6.30 dl matí, la ressaca..).El toc familiar l'ha posat mon germà que a les 12 del matí ha vingut a despertar-me a la residència. Ell i mon pare han passat el cap de setmana aquí ja que ahir vam anar tots 3 al Camp Nou (molt bona segona part per cert). Després de perdre una mica el temps per l'habitació hem anat a dinar a un restaurant per aquí prop a la resi. Un cop tips hem tornat i mentre mon pare feia la migdiada jo he aprofitat per xatejar una mica mentre el Pablo(mon germà) tocava una mica els ous (mira aquesta pàgina, dixam posar aketa canço, etc, etc).
Vora les 5 han decidit marxar cap a la Seu i jo m'he quedat solet ja que el meu company d'habitació, el Joan (alies "Pitus") ha passat el cap de setmana al seu poble, Coll de Nargò.
Com he dit la familia m'ha abandonat i m'he posat a fer feina:primer he repassat els apunts d'IO durant mitja hora i després he agat la carpeta i les pràctiques de Física i cap a la Biblio (fent una parada prèvia a la cafeteria per fer un cafè i saludar un grupet de Lleida).Un cop a la biblio m'he llegit les pràctiques en questió i després m'he posat a fer Càlcul ja que el dia 10 tinc un parcial. Passada una horeta i mitja he tornat a l'habitació per mirar de fer la part prèvia de Física però no hi hagut manera....
Després d'intentar inúltiment fer l'exercici he baixat a sopar. Al cap de 20 minuts tornava a ser a l'habitació. He tat repassant una mica més càlcul,xatejant i editant totes les característiques del Blog fins fa una estoneta, que he començat a escriure aquest primer missatge.
Bé esperò que no se us hagi fet pessat. Mirare de ser més original en futurs missatges i més curt també però per avui crec que està prou bé...Au bona nit i fins demà espero.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

LOKUUU!!! xDD tiu , m'agrada molt aquesta idea de que escriguis la teva vida aqui...es rollo...wale ara no em surt akella peli de jim carrey k tothom ha seguit la seva vida desde que va neixer,,,però amb la diferèncoia que tu ets qui l¡explica i ell vivia engayat! xD mu b mu b..doncs tiu.aviam si ens veiem akest dijous perla uni al concert de revolta ien cesk nu?? xD jeje , weno pdoer no era la persona de ki mes tesperaries un comentari po weno...estas k no m'ha molat aquesta idea!! jajaaj apa noiet! nus vemus!! petooons! aah! i visca el corre-foc! xD

Fubu ha dit...

Se Nandin aixi m'agrada que tambe inicis un blog i m'alegrat llegir que fos gracies a mi :) ara a vere si o tires endavant i no el deixes apalacat com fa la majoria de la gent, ja saps no deixis de visitar el meu blog eh! xDD

Anònim ha dit...

eis artiste que el teu primer blog es pot dir que fou http://somhi2005.blogspot.com

Hehehe apa! jo tinc com nosequants blogs i tots a l'oblid com diu el Fubu xD

per cert al o la ro li dic que la pel·licula es deia el show de truman em semble xD