dimarts, 7 de febrer del 2006

Som una nació, Autodeterminació!

Aquí teniu el comunicat que des de l'AJAU-AILF vam presentar en motiu de la Campanya Unitària per l'Autodeterminació i també el video de presentació de la campanya a Vilafranca. Espero que tothom que pugui assisteixi a la manifestació aquest dissabte.
Lluita i compromís ;)

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA DE JOVES DE L’ALT URGELL I L’ASSEMBLEA INDEPENDENTISTA LA FALÇ

Arran el procés de reforma estatutària i el posterior acord Mas-Zapatero, volem denunciar que el procés de reforma ha estat antidemocràtic, marcat per els interessos partidistes i les renúncies nacionals.

Davant d’aquests fets, reiterem que l’única aposta democràtica real recau en el dret a l’autodeterminació dels pobles. Creiem doncs que aquest ha de ser el camí a seguir pels Països Catalans i no pas la recerca de l’encaix a Espanya.

És per això que des de l’AJAU-AILF donem suport a la Campanya Unitària per l’Autodeterminació, animem a tothom a adherir-se a la campanya (www.autodeterminacio.net) i a participar en la manifestació del proper dissabte 11 de Febrer a Barcelona així com als diferents actes previstos en els propers mesos.

Entenem l’autodeterminació com l’exercici del dret a decidir dia a dia, per nosaltres mateixos, sense dependre de ningú més. Cal doncs que comencem a bastir un seguit d’estructures (assemblees, associacions, entitats) que ens permetin avançar cap a l’autodeterminació i en definitiva cap a la veritable democràcia.

Ni reformes ni estatuts, Autodeterminació !

Febrer 2006, Alt Urgell
www.ajau-ailf.tk