dimarts, 15 de novembre del 2005

El 6 de Desembre....

Estimats amics us informo d'un tema importantíssim al qual ningú sembla haver parat atenció...Sé que tots anem mol atrafegats i ningú te temps per polles i tal però us he de recordar una cosa que realment val la pena...
Es tracta del dia 6 de Desembre....I direu i que? Que és pont i tots haurem anat a la seu? (o ja hi serem xd).Molt més que això...aquell dia, als que ens queda memoria(Jordi ho sento..), ens porta un bon munt d records...eno potser no tants xd...música, caminates,fumades,senyals,barricades urbanes i soretot,sobretot...Birra!
Som a 15 de Novembre i encara no tenim res montat de la FESTA DE LA BIRRA 2005 (jo avui he començat a fer propaganda a classe xdd).Seria bo que comencecim pensar la gent que serem, les quantitats, les activitats (lúdiques i/o culturals eh Beto xd) i sobretot el lloc.L'Ani m'ha comentat que la seva germana té el local al lloc on és tradició fer la festa..jo crec que una Festa de la Birra que no es faci a Alàs és com un partida de cartes sense l'Ivan...(és broma poma xdd). Doncs ja ho sabeu..hauriem d'anar preparant i donant idees i buscant gent.
Una última reflexió....recordeu aquells tous, aquells balls (Lololololo...), aquelles caminades, aquelles relliscades i sobretot recordeu-me a mi cantant al local xddd
Siusplau no perdem la tradició, FESTA DE LA BIRRA O MORT (a les 12 h davant la porta de l'insti, ruleu el mail als de la ESO XDDDD)(això últim m'ho ha demanat el Beto..XD)